Thailandeza care detine recordul mondial pentru cea mai indelungata perioada petrecuta intr-o cusca in compania a numai putin de 3400 de scorpioni se casatoreste cu detinatorul unui record similar, dar la "categoria" miriapode, informeaza BBC News on
Thailandeza care detine recordul mondial pentru cea mai indelungata perioada petrecuta intr-o cusca in compania a numai putin de 3400 de scorpioni se casatoreste cu detinatorul unui record similar, dar la "categoria" miriapode, informeaza BBC News online. Cei doi isi vor uni destinele in ziua de Sfantul Valentin, iar ceremonia nuptiala va avea loc intr-un sicriu, dupa cum a anuntat sponsorul lor. Kanchana Ketkaew, 36 de ani si-a intalnit logodnicul, pe Bunthawee Siengwong, 29 de ani, la o ferma de serpi unde se aflau pentru diverse antrenamente. "Cei doi s-au intalnit si s-au indragostit dupa ce fiecare devenise numarul unu mondial in ceea ce facea", povesteste un apropiat al recordmenilor. Din nefericire, recordul stabilit de Ketkaew in 2002 a fost doborat de o femeie din Malayezia in 2004. Ketkaew a stat alaturi de periculosii scorpioni 32 de zile, timp in care a fost intepata de noua ori. Viitorul sau sot a petrecut 28 de zile inchis cu 1000 de miriapode. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.