Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, Constantin Ticu Dumitrescu, a tinut sa respinga declaratia conducerii PPCD de sustinere a sa pentru presedintia CNSAS, la propunerea liberalilor. "Resping ca neavenita si de un politicianism ieftin
Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, Constantin Ticu Dumitrescu, a tinut sa respinga declaratia conducerii PPCD de sustinere a sa pentru presedintia CNSAS, la propunerea liberalilor. "Resping ca neavenita si de un politicianism ieftin asa-zisa declaratie de sustinere a conducerii PPCD fata de propunerea ca eu sa devin presedintele CNSAS, considerand ca, de fapt, ne aflam in fata unei diversiuni ieftine. Opinia publica stie ca eu nu m-am desprins de aceasta "conducere" si nu am nimic in comun cu acest PPCD. Astfel incat nu stiu cum isi permit sa se foloseasca de numele si prestigiul meu. Atacand partidul care m-a propus pentru CNSAS, acest PPCD, in care a ajuns lider pana si d-na Zoe (Petre, n.r.), demonstreaza ca nu are nimic comun cu valorile democratiei si, mai curand, cu diversiunea si insinuarile pline de tupeu", a comentat Ticu Dumitrescu. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.