Directorul general al lui Juventus Torino, Luciano Moggi, a declarat ieri ca Adrian Mutu nu este de vanzare, dupa ce presa italiana a anuntat ca Borussia Dortmund a oferit 12 milioane de euro pentru achizitionarea internationalului roman, informeaza
Directorul general al lui Juventus Torino, Luciano Moggi, a declarat ieri ca Adrian Mutu nu este de vanzare, dupa ce presa italiana a anuntat ca Borussia Dortmund a oferit 12 milioane de euro pentru achizitionarea internationalului roman, informeaza site-ul "Sports.it". "Va spun sa nu credeti toate zvonurile care circula in acest moment. Nu il vindem pe Mutu la nici o alta echipa, deoarece el a devenit un profesionist exemplar", a spus Moggi. Pe de alta parte, agentia "Calciomercato" a anuntat ca Juventus doreste sa-l achizitioneze pe fundasul William Gallas, de la Chelsea Londra, si in acelasi timp sa incheie conflictul dintre clubul englez si Mutu. Chelsea a reziliat, pe 29 octombrie 2004, contractul cu Mutu, dupa ce acesta a fost depistat pozitiv la un control antidoping, dar inainte de luarea unei decizii privind sanctionarea sa. Ulterior, gruparea engleza a solicitat compensatii materiale din partea jucatorului roman, care a semnat intre timp un contract cu Juventus, acuzandu-l ca, prin comportamentul sau, a obligat conducerea de la Chelsea sa ia decizia de a-i rezilia intelegerea. Federatia Engleza de Fotbal (FA) si Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) au dat dreptate lui Chelsea in cazul Mutu, astfel ca gruparea din Londra va putea incepe demersurile pe langa FIFA pentru ca forul mondial sa stabileasca suma reprezentand compensatiile financiare ce vor fi solicitate "Briliantului". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.