Michael Jackson a fost vazut, miercuri, la cumparaturi intr-un mall din Bahrain imbracat intr-o haina purtata in mod traditional de femeile din tarile arabe, incercand, se pare, sa scape de atentia publica. Jackson, care s-a stabilit in Orientul Mijl
Michael Jackson a fost vazut, miercuri, la cumparaturi intr-un mall din Bahrain imbracat intr-o haina purtata in mod traditional de femeile din tarile arabe, incercand, se pare, sa scape de atentia publica. Jackson, care s-a stabilit in Orientul Mijlociu in iunie 2005, a fost vazut intr-un mall central purtand o roba abaya neagra, manusi negre, ochelari de soare si un voal care ii acoperea fata. Cei trei copii cu infatisare occidentala care il insoteau au atras atentia altor cumparatori asupra superstarului care a fost recunoscut imediat, fiind o figura populara in regiunea Golfului Persic. "Va rog, nu!" a tipat Michael catre fotografi inainte de a iesi rapid din mall impreuna cu copiii si o femeie. Femeia care ii insotea le-a spus fotografilor sa se dea la o parte. "Trebuie sa ne acordati putina intimitate. Va rog sa-i intelegeti pozitia, este cu copiii... trebuie sa ne lasati in pace", a spus aceasta. Jackson, in varsta de 47 de ani, a parasit Statele Unite pentru a se stabili in Bahrain in iunie 2005, dupa ce a fost achitat in procesul de molestare sexuala. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.