In timp ce plecau spre Elvetia, oficialii federali s-au intalnit ieri, la Aeroportul International "Henri Coanda", cu portarul Bogdan Lobont, care a venit in Romania pentru a-si rezolva problemele legate de permisul de munca. Lobont a afirmat ca isi
In timp ce plecau spre Elvetia, oficialii federali s-au intalnit ieri, la Aeroportul International "Henri Coanda", cu portarul Bogdan Lobont, care a venit in Romania pentru a-si rezolva problemele legate de permisul de munca. Lobont a afirmat ca isi doreste calificarea cu echipa nationala si ca nu conteaza cu cine o sa joace Romania in grupa preliminara. "As vrea si Olanda, important este sa ne calificam. O sa intalnim cu siguranta o echipa puternica, poate chiar doua", a comentat Lobont. "Pisica" a mentionat ca transferul la Fiorentina reprezinta pentru el cea mai buna veste in ultimele zece luni si chiar mai mult. "Am inceput un alt drum, iar tot ce s-a intamplat pana am semnat cu Fiorentina conteaza mai putin. Este o noua etapa din viata mea si imi doresc sa urc", a spus Lobont. Daca isi va rezolva problemele, Lobont ar putea debuta duminica pentru Fiorentina, la meciul din deplasare cu Udinese. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.