Deputatul PSD de Alba, Emilian Cutean, este cercetat pentru ca ar fi promovat, in timpul regimului Nastase, o hotarare de Guvern prin care a acordat patru miliarde de lei vechi unei asociatii de revolutionari pe care a infiintat-o. Potrivit unor surs
Deputatul PSD de Alba, Emilian Cutean, este cercetat pentru ca ar fi promovat, in timpul regimului Nastase, o hotarare de Guvern prin care a acordat patru miliarde de lei vechi unei asociatii de revolutionari pe care a infiintat-o. Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, Emilian Cutean este parlamentarul despre care vorbea procurorul sef al Departamentului National Anticoruptie, Daniel Morar, in conferinta de presa care a avut loc in urma cu trei zile, privitor la un parlamentar care urma sa fie pus sub acuzare. Pe de alta parte, Cutean a declarat ca a fost citat sa se prezinte la DNA pentru audieri in data de 31 ianuarie, insa sustine ca in citatie nu este precizata calitatea pe care ar putea sa o aiba intr-un eventual dosar penal. Parlamentarul a adaugat ca singura problema pe care a avut-o este cea referitoare la alocarea unei sume de bani asociatiei de revolutionari pe care o conduce in prezent, hotarare contestata atunci de o alta asociatie revolutionara. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.