Cazul sotului creatoarei de moda Romanita Iovan, Adrian, care l-a impuscat mortal pe Bogdan Iancu, este aproape de final. Potrivit unor surse judiciare, concluzia anchetatorilor, care urmeaza a fi redactata in zilele urmatoare, este ca Bogdan Ianc
Cazul sotului creatoarei de moda Romanita Iovan, Adrian, care l-a impuscat mortal pe Bogdan Iancu, este aproape de final. Potrivit unor surse judiciare, concluzia anchetatorilor, care urmeaza a fi redactata in zilele urmatoare, este ca Bogdan Iancu a intrat prin efractie in casa sotilor Iovan, printr-un geam deschis. De asemenea, anchetatorii au stabilit ca sotul Romanitei Iovan a fost in legitima aparare si ca nu se impune inceperea urmaririi penale. In cursul anchetei nu s-a reusit identificarea nici unui complice al lui Bogdan Iancu, iar anchetatorii au considerat ca nu exista probe care sa dovedeasca faptul ca Iancu ii cunoscuse anterior pe sotii Iovan. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.