"Brokeback Mountain", filmul despre povestea de dragoste dintre doi cowboy, nu va fi proiectat in nici una dintre salile de cinema din Europa ale armatei americane, potrivit cotidianului Stars and Stripes. Oficialii armatei americane spun ca motivul
"Brokeback Mountain", filmul despre povestea de dragoste dintre doi cowboy, nu va fi proiectat in nici una dintre salile de cinema din Europa ale armatei americane, potrivit cotidianului Stars and Stripes. Oficialii armatei americane spun ca motivul pentru care filmul nu va putea fi vizionat de soldatii americani din strainatate nu este natura subiectului peliculei. Acesta nu poate rula in cinematografele Serviciului de schimburi ale armatei si fortelor aeriene (AAFES) din cauza ca a fost lansat tarziu. "Cand AAFES selecteaza filmele care vor rula in premiera, cele produse de studiourile independente nu sunt luate in considerare in mod normal", a declarat John Walters, managerul programului de filme pentru AAFES. Pentru ca un film sa ruleze in salile din bazele americane trebuie ca, la doua saptamani de la premiera din Statele Unite, distribuitorii sa trimita la AAFES 11 copii ale productiei. Dar acest film, care are premiera pe un numar relativ mic de ecrane, nu are un numar suficient de copii. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.