Dupa ce Steaua a semnat un contract de publicitate cu CALDER-A International BV, urmand ca fotbalistii militari sa poarte insemnele RAFO, eveniment care a creat un intreg circ, pigmentat cu declaratii belicoase din partea lui Gigi Becali si Marian Ia
Dupa ce Steaua a semnat un contract de publicitate cu CALDER-A International BV, urmand ca fotbalistii militari sa poarte insemnele RAFO, eveniment care a creat un intreg circ, pigmentat cu declaratii belicoase din partea lui Gigi Becali si Marian Iancu, astazi, a venit randul Nadiei Comaneci sa parafeze un document similar. Celebra fosta gimnasta va reprezenta imaginea RAFO intr-o serie de materiale publicitare si evenimente de promovare. In cadrul ceremoniei gazduite de Hotelul Hilton, managerul general al RAFO SA, Marin Anton, va prezenta strategia de imagine a rafinariei, stabilita cu noii investitori reprezentati de companiile CALDER-A International BV si Expanet Trading Ltd. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.