Firma Europa Group Investment, care reprezinta in Romania compania lituaniana Investment Baltic Estates, va derula, in Bucuresti, mai multe proiecte imobiliare estimate la 120-160 de milioane de euro, transmite Mediafax. "Am cumparat terenuri in patr
Firma Europa Group Investment, care reprezinta in Romania compania lituaniana Investment Baltic Estates, va derula, in Bucuresti, mai multe proiecte imobiliare estimate la 120-160 de milioane de euro, transmite Mediafax. "Am cumparat terenuri in patru zone ale Capitalei, unde vom derula trei proiecte rezidentiale si unul in domeniul hotelier, estimate la 120-140 de milioane de euro. Dorim sa avem si alte proiecte pe piata rezidentiala din Bucuresti, care ar putea urca totalul investitiilor la 200 de milioane de euro", a declarat Serghei Cicala, operational director la Europa Group. Cel mai important proiect al companiei, estimat la o valoare cuprinsa intre 60 si 90 de milioane de euro, va fi dezvoltat in zona Splaiul Independentei, si va consta in realizarea de locuinte, spatii pentru birouri si centre comerciale. Europa Group a obtinut autorizatie de constructie pentru 104 apartamente in zona Parcul Carol din apropierea Pietei Unirii. Cele sase blocuri in regim de inaltime subsol-parter-4 etaje-2 niveluri retrase vor avea o suprafata construita de aproape 18.500 de metri patrati, iar proiectul reprezinta o investitie apreciata de dezvoltatori la 18 milioane de euro. Un alt proiect, cu peste 100 de locuinte si o valoare a investitiei de 18 milioane de euro, este in faza de proiectare si va fi realizat in zona Popa Tatu. Totodata, compania doreste sa renoveze sau sa reconditioneze o cladire din centrul istoric al Bucurestiului, din imediata apropiere a Pietei Unirii, pentru amenajarea unui hotel cu 50 de camere, clasificat la patru stele, proiect care necesita fonduri de 16-18 milioane de euro. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.