Antrenorul secund al reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Dumitru Musi, este internat de cateva zile intr-un spital din Eforie din cauza unei crize de lombosciatica si nu-si poate pregati echipa de club, Tomis Constanta, pentru meciurile d
Antrenorul secund al reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Dumitru Musi, este internat de cateva zile intr-un spital din Eforie din cauza unei crize de lombosciatica si nu-si poate pregati echipa de club, Tomis Constanta, pentru meciurile din intrecerea interna si Challenge Cup. "Sunt la Eforie, in spital, dupa o noua criza de lombosciatica. Medicii mi-au spus ca voi ajunge la operatie de hernie de disc daca nu ma internez, dar sper sa-mi revin in doua saptamani", a spus Musi, care abia asteapta sa revina alaturi de elevele sale pentru dubla mansa europeana cu gruparea azera Aku Baku. "Nu va fi deloc usor. Majoritatea jucatoarelor de la Baku fac parte din nationala, iar clubul este puternic financiar si vor performanta. Din pacate, din motive financiare, am decis sa jucam ambele meciuri in Azerbaidjan, pe 18 si 19 februarie. Ar fi fost mai bine sa jucam cu sanse egale, dar asta e", a declarat Musi, adaugand ca Abu Baku va plati suma de 7500 de euro, reprezentand o parte din costurile deplasarii in Azerbaidjan. "Noi le-am oferit 5000 de euro ca sa joace la noi ambele meciuri, dar n-au vrut si au dat ei mai mult", a mai explicat secundul lui Gheorghe Tadici la echipa nationala. Reamintim ca in optimile de finala ale Challenge Cup mai este calificata si echipa feminina Rulmentul Brasov, care va juca insa dubla mansa cu formatia ucraineana Podatkova Academiya Irpin, pe 11 si 12 februarie, pe teren propriu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.