Avocatul lui Adrian Nastase s-a prezentat, ieri, la sediul Departamentului National Anticoruptie, in legatura cu dosarul in care presedintele Camerei Deputatilor este cercetat de procurorii anticoruptie, cu privire la achizitionarea unui teren si a u
Avocatul lui Adrian Nastase s-a prezentat, ieri, la sediul Departamentului National Anticoruptie, in legatura cu dosarul in care presedintele Camerei Deputatilor este cercetat de procurorii anticoruptie, cu privire la achizitionarea unui teren si a unei parti dintr-un imobil in strada Zambaccian. Gheorghe Diaconescu, aparatorul fostului premier, s-a prezentat in jurul pranzului la DNA, discutiile cu procurorii durand aproximativ o ora. Intrebat cand va fi audiat Nastase in acest dosar, avocatul a declarat, conform Mediafax, ca presedintele Camerei Deputatilor va veni la DNA atunci cand va fi citat.
Reamintim ca procurorii anticoruptie au extins cercetarile in cazul achizitiei de catre Adrian Nastase a terenului si unei parti din imobilul din strada Zambaccian, fiind avuta in atentie si mostenirea primita de familia acestuia. Mai exact, anchetatorii iau in considerare o legatura intre achizitionarea unei parti din imobilul situat in strada Zambaccian din Bucuresti si mostenirea primita de familia Nastase, fiind totodata avute in atentie aspectele semnalate de presa si cunoscute sub numele "Afacerea Matusa". (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.