Steaua urma sa plece aseara, in jurul orei 21, in Cipru, in cel de-al doilea stagiu de pregatire al iernii. "Ros-albastrii" vor sta in Larnaca pana 4 februarie, iar 11 zile mai tarziu vor juca in deplasare contra lui SC Heerenveen, in Cupa UEFA. Far
Steaua urma sa plece aseara, in jurul orei 21, in Cipru, in cel de-al doilea stagiu de pregatire al iernii. "Ros-albastrii" vor sta in Larnaca pana 4 februarie, iar 11 zile mai tarziu vor juca in deplasare contra lui SC Heerenveen, in Cupa UEFA. Fara nici o achizitie importanta in ultimele saptamani, Cosmin Olaroiu (foto) va deplasa in Cipru acelasi lot pe care l-a utilizat si in Italia. Campioana Romaniei va intalni urmatoarele formatii in stagiul de pregatire: 28 ianuarie - Luch Energia Vladivostok (nou promovata in prima liga din Rusia), 29 ianuarie - Steaua Rosie Belgrad (locul 1 in Serbia-Muntengeru), 1 februarie - Slovan Liberec (locul 1 in Cehia), 2 februarie - FC Sartid Smederevo (locul 11 in Serbia-Muntenegru), 4 februarie - FK Teplice (locul 2 in Cehia). Din cauza vremii friguroase, Olaroiu a preferat sa efectueze ieri dimineata doar o sedinta de pregatire fizica de doua ore desfasurata la Wellness Club din cadrul Plaza Romania. In alta ordine de idei, antrenorul Stelei se confrunta in continuare cu serioase probleme la nivelul postului de portar. Imediat dupa cantonamentul din Italia, "Oli" a cerut aducerea unui goal-keeper cu experienta, insa conducatorii Stelei asteapta rezolvarea situatiei lui Hamutovski. Cotidianul bielorus "Presgol" a anuntat ca "Hamu" este foarte aproape de a semna un contract cu FC Tom Tomsk, grupare ce a incheiat pe locul 10 campionatul din Rusia. Sursa citata a anuntat ca portarul bielorus va pleca maine intr-un turneu in Turcia cu echipa rusa. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.