Peste 1600 de expozanti din 53 de tari au participat in perioada 13 - 22 ianuarie 2006, la Berlin, la targul international destinat industriei alimentare "Saptamana verde". Pentru experti si publicul larg, produsele expuse reprezinta o sursa suplimen
Peste 1600 de expozanti din 53 de tari au participat in perioada 13 - 22 ianuarie 2006, la Berlin, la targul international destinat industriei alimentare "Saptamana verde". Pentru experti si publicul larg, produsele expuse reprezinta o sursa suplimentara de stabilire a contactelor comerciale. O sectiune speciala a targului a fost reprezentata de piata produselor ecologice. In cadrul expozitiei au putut fi degustate peste 1000 de tipuri de vinuri nemtesti, dar si cele mai fine vinuri din Austria, California, Noua Zeelanda, Chile sau Franta, cat si produse culinare din toate colturile lumii. Piata produselor din peste a beneficiat si de un centru de informare in domeniu, unde consumatorii au putut obtine detalii despre mai mult de 60 de specii diferite de peste, crustacee si molusce. O noutate a editiei din acest an a reprezentat-o sectiunea dedicata hranei animalelor domestice. De altfel, cele peste 10.000 de animale domestice prezentate la expozitie au insemnat un nou record pentru aceasta manifestare. In expozitie au fost prezenti si comercianti de arme de vanatoare si unelte de pescuit. De asemenea, vizitatorii au putut degusta toate produsele expuse in restaurantele specifice fiecarei tari. Expozitia a fost organizata de Centrul de expozitii din Berlin. (F.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.