Marian Salomir (foto) a declarat cu ocazia turneului organizat luni seara la Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu" ca Romania va avea arbitri in UEFA Champions League atunci cand si echipele romanesti se vor califica in aceasta competitie. "Proba
Marian Salomir (foto) a declarat cu ocazia turneului organizat luni seara la Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu" ca Romania va avea arbitri in UEFA Champions League atunci cand si echipele romanesti se vor califica in aceasta competitie. "Probabil, vom avea arbitri in Liga Campionilor cand vom avea si echipe. Asteptam si noi. Noi ne dorim sa avem si arbitri, dar mai ales echipe. Arbitrii, cu siguranta, nu sunt rau vazuti in strainatate, dar daca echipele romanesti nu acced in competitiile superioare, nici arbitrii nu o vor face", a comentat Salomir. Intrebat daca arbitrii trag in jos echipele romanesti sau invers, Salomir a raspuns: "Cu siguranta, echipele trag arbitrii in jos si arbitrii trag alti arbitri si tot asa". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.