Mijlocasii Vladislav Kiselev (26 de ani) si Andrei Puskarev (21 de ani) se afla in probe la Politehnica Iasi dupa ce au evoluat la echipa a doua a lui Zenit St. Petersburg si sunt liberi de contract, informeaza Mediafax. "Din cate stiu, Politehnica e
Mijlocasii Vladislav Kiselev (26 de ani) si Andrei Puskarev (21 de ani) se afla in probe la Politehnica Iasi dupa ce au evoluat la echipa a doua a lui Zenit St. Petersburg si sunt liberi de contract, informeaza Mediafax. "Din cate stiu, Politehnica este o echipa buna si vreau sa joc in campionatul din Romania", a spus Puskarev, in timp ce Kiselev a precizat ca isi doreste ca Politehnica sa fie o pista de lansare catre campionatele mari din Europa. "Am auzit ca in Romania este un campionat puternic. Steaua, Dinamo si Rapid au facut o figura frumoasa in aceasta editie in Cupa UEFA. Vreau sa joc la Iasi si, de ce nu, sa ajung la o echipa de top din Europa", a precizat Kiselev. Cei doi jucatori rusi, sositi in Romania prin intermediul impresarului moldovean Ivan Nikolaevici, au mai spus ca au auzit de Hagi, Popescu si Dan Petrescu, dar si de Daniel Chirita, care a evoluat la Zenit St. Petersburg. Kiselev si Puskarev stiu doar limba rusa, antrenorul Ionut Popa fiind ajutat sa comunice cu cei doi de Iulian Arhire, jucator care a evoluat in anul 2000 la Alania Vladikavkaz si in 2003 la Metalurg Donetk. In cazul in care Popa va decide sa-i pastreze in lot, cei doi jucatori rusi vor pleca pe 3 februarie cu Politehnica Iasi in Italia, unde gruparea din Dealul Copoului va participa la turneul Norcia Winter Cup. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.