Hristu Chiacu va juca tot la FC National, desi fotbalistul a efectuat vizita medicala cu Dinamo, fiind anuntat de Giovanni Becali, presedintele executiv al gruparii din "Groapa", ca si transferat. Scandalul declansat in jurul lui Chiacu s-a terminat
Hristu Chiacu va juca tot la FC National, desi fotbalistul a efectuat vizita medicala cu Dinamo, fiind anuntat de Giovanni Becali, presedintele executiv al gruparii din "Groapa", ca si transferat. Scandalul declansat in jurul lui Chiacu s-a terminat ieri, cand firma de impresariat "Becali Sport" si FC National si-au retras memoriile depuse la Comisia pentru Contracte, Statute si Regulamente din cadrul FRF. "Bancarii" au contestat actul prin care Dinamo il legitima pe Chiacu, patronul Constantin Iacov sustinand ca modificarea cu pixul a unei intelegeri dintre FC National si firma "Becali Sport" (conform careia firma de impresariat ar fi putut obtine dezlegarea fotbalistului facand uz de o clauza de reziliere de 50.000 de dolari) reprezinta un fals. La randul sau, Dinamo, prin vocea lui Giovanni Becali, a sustinut ca actele sunt in regula. Ieri, cele doua cluburi au ajuns la o intelegere, astfel incat fotbalistul va ramane in Cotroceni. "Jucatorul si clubul s-au inteles pe cale amiabila, urmand ca acesta sa-si continue contractul valabil pana in anul 2010", a spus Adrian Ionescu, membru in Comisia pentru Contracte, Statute si Regulamente a FRF. Altfel, Giovanni Becali a fost convocat joi la Comisia de Disciplina a FRF, pentru jignirile pe care i le-a adus lui Iacov intr-o emisiune televizata in care subiectul a fost cazul fotbalistului respectiv. Iacov sustine ca Becali va fi sanctionat: "Tinand cont ca presedintele Comisiei de Disciplina este Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne, nu cred ca vor fi probleme in luarea unei decizii", a afirmat Iacov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.