"Cel mai tarziu termen de refacere a natiunii romane este momentul in care si Republica Moldova va intra in Uniunea Europeana. Luna ianuarie este una care aduce poporului roman momente exceptionale. Avem 147 de ani de la Unirea Principatelor si doar
"Cel mai tarziu termen de refacere a natiunii romane este momentul in care si Republica Moldova va intra in Uniunea Europeana. Luna ianuarie este una care aduce poporului roman momente exceptionale. Avem 147 de ani de la Unirea Principatelor si doar 11 luni pana la unirea Romaniei in Europa. Acelasi ianuarie, dar la o diferenta de 148 de ani, ne va aduce o alta unire, Unirea cu familia europeana. Doar constructia europeana este cea care ne da certitudinea ca in interiorul UE tot neamul romanesc se va reuni. Facem eforturi pentru finalizarea procesului de integrare in UE, dar, de un an, am devenit avocatii, fara rezerve, ai Republicii Moldova in efortul ei de a-si deschide drumul catre Uniunea Europeana."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.