Dinamovistii au decis ieri sa-si schimbe locul de cantonament din turneul din Cipru, ei stabilindu-se la Larnaca, deoarece au fost nemultumiti de conditiile de pregatire oferite de hotelul de langa Limassol, unde s-au stabilit initial, informeaza sit
Dinamovistii au decis ieri sa-si schimbe locul de cantonament din turneul din Cipru, ei stabilindu-se la Larnaca, deoarece au fost nemultumiti de conditiile de pregatire oferite de hotelul de langa Limassol, unde s-au stabilit initial, informeaza site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. Astfel, dinamovistii, nemultumiti de conditiile oferite de Episkopiana Hotel, aflat la zece kilometri de Limassol, au decis sa se mute la "The Golden Bay Beach Hotel" din Larnaca, antrenamentele urmand sa aiba loc la Alpha Center. Inainte de a-si schimba locul de cantonament, antrenorul Esteban Vigo a condus ieri dimineata, la ora 10,30, primul antrenament in Cipru, la o temperatura de 15 grade. La sedinta de pregatire au lipsit Alexandru Baltoi si Ilie Iordache, ambii accidentati. Primele meciuri in Cipru ale lui Dinamo vor avea loc maine. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.