Echipele masculine din baschetul romanesc sunt din ce in ce mai atrase de americani, fiind pentru prima data in istoria Diviziei A cand pe listele avizate de FRB se numara 15 sportivi de peste Ocean. Evident, importul masiv din Divizia A va aduce un
Echipele masculine din baschetul romanesc sunt din ce in ce mai atrase de americani, fiind pentru prima data in istoria Diviziei A cand pe listele avizate de FRB se numara 15 sportivi de peste Ocean. Evident, importul masiv din Divizia A va aduce un plus de spectacol si de valoare, specialistii fiind de parere ca investitiile din aceasta iarna vor atrage o crestere rapida a asistentei. Conform datelor oficiale, in iarna au fost transferati 11 americani, BC Muresul si CSM Iasi aducand cate trei sportivi, in vreme ce BCM Pitesti a reactivat alti doi, Haslett si Hattcher. Dar iata si numele celor transferati din afara spatiului european: Cooper, Cannon si Burton (BC Mures), Burton (West Petrom Arad), Williams (Dinamo-Erbasu), Argrett (CSU Sibiu), Brunson, Woods si Minor (CSM Iasi). Acestora li se adauga alti cinci sarbi, dar si francezul Kabengele. Nici intrecerea feminina n-a ramas "datoare", transferand sase straniere, printre care trei sportive, in premiera, din Senegal. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.