Walter Zenga (foto dreapta), antrenorul echipei sarbe Steaua Rosie Belgrad, a pus si el o vorba buna pentru realizarea transferului lui Lobont la Fiorentina. Bun cunoscator al fotbalului romanesc dupa sezoanele petrecute la FC National si la Steaua,
Walter Zenga (foto dreapta), antrenorul echipei sarbe Steaua Rosie Belgrad, a pus si el o vorba buna pentru realizarea transferului lui Lobont la Fiorentina. Bun cunoscator al fotbalului romanesc dupa sezoanele petrecute la FC National si la Steaua, Zenga a declarat pentru site-ul violanews.com, al suporterilor lui Fiorentina, ca sunt putini portari in Europa ca Lobont. "In Italia scepticismul este mare atunci cand este vorba de portari care nu sunt italieni si sunt sigur ca asa se intampla si la Florenta. Dar eu spun ca este un portar foarte bun, cum putini sunt in Europa. In Romania este un idol", a declarat Zenga, care a fost desemnat cel mai bun portar al lumii in 1989, 1990 si 1991. "Are toate calitatile pentru a se descurca bine si pentru a creste intr-un campionat dur, cum este cel italian. Are, in primul rand, personalitatea necesara pentru a ordona apararea si dorinta de a evolua. Sper ca la Fiorentina sa se maturizeze si, chiar daca e greu, sa poata suplini absenta unui portar ca Frey. Stie ce inseamna sa fii un adevarat numar unu", a comentat Zenga. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.