Declarat la finele anului trecut ca fiind cel mai de perspectiva jucator din baschetul romanesc, tanarul Vlad Moldoveanu a fost operat, vineri noapte, intr-o clinica privata din Washington, medicii de peste Ocean stabilind ca fiul presedintelui FRB a
Declarat la finele anului trecut ca fiind cel mai de perspectiva jucator din baschetul romanesc, tanarul Vlad Moldoveanu a fost operat, vineri noapte, intr-o clinica privata din Washington, medicii de peste Ocean stabilind ca fiul presedintelui FRB a suferit o grava fractura de piramida nazala dupa ce a fost lovit cu bestialitate in timpul unui meci extrem de important din campionatul liceelor nord-americane. "Meciul a avut loc, miercuri seara, si a fost derbiul conferintei de est a campionatului liceelor din SUA. Un adversar l-a lovit intentionat cu pumnul in plina figura pe Vlad si i-a fracturat piramida nazala. Am vorbit cu el imediat dupa meci si mi-a spus ca desi avea dureri insuportabile a tinut sa joace in ultimele doua reprize. In cele din urma, au castigat intalnirea si au trecut pe primul loc, dar Vlad a ajuns la spital. Vineri noapte a fost operat intr-o clinica privata si sper sa nu apara complicatii postoperatorii", ne-a spus presedintele FRB, Carmen Tocala, adaugand ca jucatorul care l-a lovit intentionat pe Vlad Moldoveanu a fost suspendat doi ani pentru fapta sa. Reamintim ca Vlad Moldoveanu este unul dintre cei mai valorosi componenti ai nationalei de juniori a Romaniei si evolueaza de doua sezoane sub culorile liceului american St. Jonts, fiind monitorizat de mai multe luni de sapte echipe din NBA. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.