Situatia tensionata de la Rapid s-a mai domolit sambata, cand "rebelul" Marius Maldarasanu a acceptat prelungirea contractului scadent in vara. Dupa ce vineri, atat Malda, cat si Valentin Badoi (foto), refuzasera sa semneze noi intelegeri cu giuleste
Situatia tensionata de la Rapid s-a mai domolit sambata, cand "rebelul" Marius Maldarasanu a acceptat prelungirea contractului scadent in vara. Dupa ce vineri, atat Malda, cat si Valentin Badoi (foto), refuzasera sa semneze noi intelegeri cu giulestenii, ei au fost exclusi din delegatia care a plecat in cantonament in Cipru. Amandoi au fost convocati la biroul lui George Copos pentru o noua runda de negocieri, iar Maldarasanu a acceptat in cele din urma un contract de 150.000 de euro pe an, pana in vara lui 2008, pe care l-a si semnat, in timp ce Badoi si-ar fi dat acordul verbal pentru o intelegere de 100.000 de dolari pe sezon, dar nu si-a pus iscalitura pe contract. Amandoi au plecat sambata seara spre Cipru. "Nu este adevarat ca ne-am inteles, Badoi nu a semnat deocamdata prelungirea contractului. Ii dam pasuire inca zece zile, sa se mai gandeasca... Eu sper sa-si bage mintile in cap. A primit permisiunea sa plece in Cipru si poate se va sfatui acolo si cu Razvan. Cand se intoarce, daca el considera ca oferta noastra este buna va semna, daca nu, vom vedea noi ce vom face", a declarat sambata presedintele Dinu Gheorghe. "Din luna decembrie, i-am facut o oferta nenegociabila, foarte buna din punctul nostru de vedere, dar ne-a tot amanat, pana am ajuns in situatia de fata. Noi mai mult de atat nu putem face", a detaliat "Vama" negocierile cu Vali Badoi. Asadar, presedintele rapidist ii cere "sa-si bage mintile in cap" unui jucator care, caz unic in lume, a evoluat in ultimii cinci ani in toate jocurile echipei sale, fara sa fie accidentat sau suspendat vreodata! Iar acest record a fost rasplatit cu 30.000 de euro pe sezon, adica de patru ori mai putin decat, de exemplu, Sabin Ilie, care a provocat mai multe scandaluri decat goluri marcate pentru Rapid. Iar Badoi a avut un comportament ireprosabil, fara declaratii pompoase in presa sau scandaluri. Mai mult, fotbalistul este cunoscut ca unul extrem de discret, caruia ii este rusine sa iasa din casa atunci cand echipa sa pierde. Pozitia transanta a lui "Vama" surprinde, fiindca acesta parea un presedinte mai apropiat de antrenorul Razvan Lucescu si de jucatori decat patronul George Copos, care, lucru arhicunoscut, ar vrea ca jucatorii sa "performeze" pe gratis. Dinu Gheorghe si-a prezentat demisia saptamana trecuta, chiar din cauza lipsei de tact a vicepremierului, care a tratat de pe pozitii de forta cu Maldarasanu si Badoi. Ulterior, cei doi s-au impacat, iar "Vama" a schimbat complet macazul. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.