Steaua a revenit sambata din cantonamentul de la Montecattini, unul incheiat cu o victorie cu 2-1 asupra echipei elvetiene FC Sion. Dupa ce a lucrat cu noua sa echipa zece zile, antrenorul Cosmin Olaroiu (foto dreapta) si-a schimbat strategia de tran
Steaua a revenit sambata din cantonamentul de la Montecattini, unul incheiat cu o victorie cu 2-1 asupra echipei elvetiene FC Sion. Dupa ce a lucrat cu noua sa echipa zece zile, antrenorul Cosmin Olaroiu (foto dreapta) si-a schimbat strategia de transferari. Astfel, daca la prima sa conferinta tehnicianul declara ca Steaua ar mai avea nevoie de cativa jucatori, pentru a avea un lot puternic si echilibrat, sambata el a precizat ca are aproape tot ce-i trebuie, dar ca nimeni nu este titular. "In acest moment, fiecare jucator are o sansa. Nu avem un unsprezece in momentul de fata. Cand incepe campionatul, meciurile oficiale, atunci vom vedea. Important este sa avem optiuni. Daca cei care au jucat mai putin vor prinde incredere, pentru ca am vazut ca valoare au, vom avea solutii. Daca nu, va fi mai greu", a spus Olaroiu. "Numai la postul de portar trebuie sa ne acoperim. Avem discutii cu mai multe cluburi care au portarii pe care noi ii dorim, dar pana nu vom avea ceva clar nu pot da nume", a explicat Oli strategia de transferari. Totusi, si aici sunt conditii. "Daca s-ar putea intoarce Hamutovski? Tot ce este posibil. A tinut legatura cu conducerea clubului, are un termen. Dar chiar daca se va intoarce, tot vom mai achizitiona un portar. Avem nevoie de trei portari. Si Marius Toma este de viitor, dar o echipa de talia Stelei are nevoie de portari de valori apropiate", a spus tehnicianul.
Laude pentru Ochirosii
Olaroiu a precizat ca este multumit de modul in care jucatorii au raspuns solicitarilor in stagiul din Italia. "N-am avut probleme majore. In al doilea turneu, cel din Cipru, vom pune accentul pe pregatirea specifica, pe jocuri. Acum am urmarit pregatirea fizica in general. Jucatorii s-au prezentat foarte bine, nu trebuie s-o luam chiar de la zero, asta e cel mai important. Au ajuns la un nivel bun chiar dupa primul stagiu", a spus Oli. Antrenorul Stelei a declarat ca nu a pus mare pret pe rezultatele meciurilor de pregatire din Italia, diferenta de valoare dintre Steaua si echipele de divizii inferioare intalnite fiind evidenta. "Le-am spus sa castige indiferent ce meci joaca, si cu juniorii, si la antrenament, trebuie sa aiba asta in minte mereu", a adaugat Olaroiu, care l-a laudat pe Razvan Ochirosii, despre care a spus ca este o promisiune. "Pana sa devina certitudine este un drum de parcurs", a comentat Olaroiu. Antrenorul campionilor s-a referit si la meciul amical pe care echipa sa il va disputa in Cipru cu Steaua Rosie Belgrad, pregatita de fostul tehnician stelist Walter Zenga, care declarase ca-si doreste sa mai stea macar putin pe banca Stelei. "Am vorbit cu Walter si vineri la telefon, o sa vorbim si in Cipru, unde el o sa stea mai mult. Cu cea mai mare placere il lasam sa stea pe banca Stelei, nu-i asta o problema", a spus Olaroiu. Steaua va pleca maine, la ora 18,30, in Cipru, pentru un turneu de pregatire care va avea loc la Larnaca si se va incheia pe 4 februarie. Campioana Romaniei va juca meciuri de verificare cu echipele Luch Energiya Vladikavkaz (Rusia, 28 ianuarie), Steaua Rosie Belgrad (Serbia-Muntenegru, 29 ianuarie), Slovan Liberec (Cehia, 1 februarie), FC Sartid Smederevo (Serbia-Muntenegru, 2 februarie), FK Teplice (Cehia, 4 februarie). Toate partidele vor avea loc pe terenurile bazei Alpha Sport Center din Larnaca. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.