Gigi Becali a anuntat ca este dispus sa plateasca doua milioane de dolari pentru a-l avea pe Razvan Cocis (foto stanga, nr. 6), internationalul roman de la Seriff Tiraspol. Conform lui Tiberiu Petris, impresarul fotbalistului, oficialii moldoveni
Gigi Becali a anuntat ca este dispus sa plateasca doua milioane de dolari pentru a-l avea pe Razvan Cocis (foto stanga, nr. 6), internationalul roman de la Seriff Tiraspol. Conform lui Tiberiu Petris, impresarul fotbalistului, oficialii moldoveni sunt dispusi sa asculte, astazi si maine, ofertele pentru jucator. Initial, finantatorul Stelei intentiona sa faca o propunere de 1,5 milioane, insa in conditiile in care cei de la Seriff ar vrea trei milioane, Becali ar fi fost refuzat. Chiar daca cele doua cluburi se inteleg, se pare ca fotbalistul nu ar fi multumit cu salariul propus de Steaua, 150.000 de dolari pe an, fiindca atat are si in Moldova. Cocis mai este dorit de cateva echipe din Rusia, care i-ar putea plati un salariu dublu, dar nici Timisoara nu sta cu mainile in san, Hagi dorindu-l insistent pe fotbalist la Poli. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.