Dinamo si-a definitivat programul meciurilor amicale pe care le va disputa in Cipru, unde incepe de astazi un cantonament de aproape doua saptamani. Astfel, la invitatia clubului Apollon Limassol, "cainii" vor participa la un patrulater in memoria fo
Dinamo si-a definitivat programul meciurilor amicale pe care le va disputa in Cipru, unde incepe de astazi un cantonament de aproape doua saptamani. Astfel, la invitatia clubului Apollon Limassol, "cainii" vor participa la un patrulater in memoria fostului international maghiar Gabor Zavadszky, fost component al echipei cipriote, gasit mort pe 7 ianuarie, in locuinta sa. Jocurile turneului vor avea loc pe 25 ianuarie, urmand sa se desfasoare pe durata unei singure reprize de 30 de minute. Alaturi de Apollon, echipa pentru care joaca si Bogdan Andone, si Dinamo, la patrulater vor mai participa Ferencvaros Budapesta, la care evolueaza si Sorin Botis, si o selectionata a jucatorilor ungari din Cipru. Delegatia dinamovista urma sa plece aseara spre Cipru, la ora 21,10, conducatorul "cainilor" in Insula Aforditei fiind desemnat Cornel Dinu, administrator delegat al clubului. In lotul pentru acest cantonament a fost cooptat ieri si Tiberiu Curt, jucator venit liber de contract, dupa ce si-a incheiat socotelile cu Steaua. Jucatorul a fost dorit de Esteban Vigo, cu care a mai lucrat la Craiova in 1997, si a semnat un contract pana in vara. Ca de obicei in ultimii ani, Dinamo va sta la Episkopi, Hotel Episkopiana, la 10 kilometri de Limassol. "Cainii rosii" vor mai disputa in Cipru inca doua meciuri amicale, cu Neuchatel Xamax (28 ianuarie, ora 16,30) si cu Buducnost (30 ianuarie, ora 16,30). Dinamovistii si-au definitivat programul de jocuri de pregatire si dupa revenirea din Cipru. Astfel, echipa condusa de Esteban Vigo va intalni pe CS Otopeni pe 4 februarie si pe Juventus Colentina pe 8 ianuarie, ambele intalniri urmand sa se desfasoare pe terenul sintetic din Parcul Sportiv Dinamo. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.