Un om de afaceri elvetian a primit cheile masinii Aston Martin DB5 coupe de culoare argintie, fabricata in 1965 si care i-a apartinut celebrului personaj James Bond, dupa o licitatie in cadrul careia a platit 1,9 milioane de dolari, transmite Mediafa
Un om de afaceri elvetian a primit cheile masinii Aston Martin DB5 coupe de culoare argintie, fabricata in 1965 si care i-a apartinut celebrului personaj James Bond, dupa o licitatie in cadrul careia a platit 1,9 milioane de dolari, transmite Mediafax. Barbatul, care are 45 de ani si care si-a pastrat anonimatul, a licitat telefonic, prin intermediul unui prieten. Oferind 1,9 milioane de dolari, afaceristul elvetian a reusit sa obtina masina pe care spionul 007 a folosit-o in filmele "Goldfinger" sau "Thunderball" din cadrul seriei James Bond. "Clientul ne-a instruit sa aducem masina in Elvetia", a declarat persoana care s-a ocupat de licitatie. Castigatorul masinii, care a licitat pentru prima oara, va adauga modelul Aston Martin DB5 coupe celorlalte masini din colectia sa, care include numeroase modele clasice Aston Martin si Porsche. Inainte de licitatie, organizatorii au apreciat ca masina lui James Bond s-ar putea vinde cu 1,5-2,5 milioane de dolari.
In cadrul aceleiasi licitatii au mai fost vandute doua masini clasice: autoturismul Cadillac sedan din 1928 care i-a apartinut gangsterului Al Capone a fost achizitionata in schimbul a 565.000 de dolari, in timp ce masina Pontiac Bonneville din 1964 care i-a apartinut cantaretului de muzica country Hank Williams Jr. a fost vanduta pentru 195.000 de dolari. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.