O intalnire la ceas de seara si o intelegere ca intre doi presedinti. Valeriu Stoica si Calin Popescu Tariceanu par sa fi pus punct relatiei tensionate pe care au avut-o in ultima vreme. Fostul presedinte liberal sustine ca, in acest moment, intre el
O intalnire la ceas de seara si o intelegere ca intre doi presedinti. Valeriu Stoica si Calin Popescu Tariceanu par sa fi pus punct relatiei tensionate pe care au avut-o in ultima vreme. Fostul presedinte liberal sustine ca, in acest moment, intre el si actualul lider al PNL nu mai exista o diferenta de viziune privind obiectivele strategice ale partidului. Stoica a precizat, ieri, ca a avut joi seara o intalnire "de principiu" cu Calin Popescu Tariceanu, dupa ce, luni, i-a adresat acestuia o scrisoare in care lua act "cu satisfactie" ca declaratia facuta de premier in primele zile ale anului a marcat o aderenta clara la proiectul fuziunii dintre PNL si PD.
Fostul lider liberal - care a avansat acum mai mult timp ideea unei fuziuni intre cele doua partide - a mentionat ca i s-a parut normal sa salute un asemenea gest politic. El a aratat ca, urmare a acestei scrisori, a fost invitat la o discutie de Calin Popescu Tariceanu.
Valeriu Stoica a declarat, citat de Mediafax, ca tema discutiei a fost mai generala, legata de problema de identitate si de strategie a PNL, de doctrina partidului in aceasta perioada si in perioada urmatoare sau de strategia pe care acesta trebuie sa o adopte. "In acest moment nu mai exista intre noi o diferenta de viziune privind obiectivele strategice ale PNL", a precizat Valeriu Stoica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.