Steaua a castigat al treilea meci de pregatire din turneul din Italia. Campioana Romaniei a invins cu scorul de 2-1 pe FC Sion, liderul diviziei secunde din Elvetia. Spre deosebire de meciul precedent, atunci cand a aliniat o echipa din jucatori care
Steaua a castigat al treilea meci de pregatire din turneul din Italia. Campioana Romaniei a invins cu scorul de 2-1 pe FC Sion, liderul diviziei secunde din Elvetia. Spre deosebire de meciul precedent, atunci cand a aliniat o echipa din jucatori care au fost mai mult rezerve, antrenorul Cosmin Olaroiu a preferat sa introduca un "11" format din titulari. Astfel, Steaua a inceput in urmatoarea formula: Cernea - P. Marin, Ghionea, Goian, Nesu- Ogararu, Radoi, Paraschiv, Bostina - Dica, Iacob. "Ros-albastrii" au deschis scorul in minutul 4 prin Dica. Elvetienii au egalat prin Joao Pinto, in minutul 13, golul victoriei steliste venind printr-o reusita de senzatie a lui P. Marin de la 30 de metri. Spre finalul partidei, Olaroiu a schimbat mai multi titulari. Steaua se intoarce astazi din cantonamentul din Italia, dar pana la dubla mansa cu Heerenveen din Cupa UEFA va mai sustine un stagiu de pregatire in Cipru. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.