Pentru Mircea Sandu cea mai buna veste pe anul acesta i-a venit din Arabia Saudita, acolo unde beduinii de la Al Ittihad s-au dumirit, in sfarsit, sa-i dea cu sictir lui Dumitru Moraru. Desigur, acesta zice ca a plecat el de bunavoie, ca nu s-a prea
Pentru Mircea Sandu cea mai buna veste pe anul acesta i-a venit din Arabia Saudita, acolo unde beduinii de la Al Ittihad s-au dumirit, in sfarsit, sa-i dea cu sictir lui Dumitru Moraru. Desigur, acesta zice ca a plecat el de bunavoie, ca nu s-a prea adaptat pe acolo, motiv pentru care cica ar fi avut si o cadere nervoasa, ca a slabit 12 kilograme din cauza stresului, ca i-a fost enorm de dor de casa si de aceea le ramane recunoscator seicilor care l-au inteles si i-au pemis sa plece in plata lui Allah. Dupa cum probabil nu stiti, Tete facea si pe la echipa lui Iordanescu pe antrenorul cu portarii in schimbul unui salariu exorbitant, iar asta nu pentru ca ciuhabii ar fi avut nevoie disperata de el, ci pentru ca nen'su Puiu i-a somat pe acestia sa-i mai aduca niscai suflete de romanasi pe langa el ca sa nu se plictiseasca numai cu Sichitiu, dar mai ales ca sa aiba martori oculari ca si pe pamant pagan el tine randuiala crestina, exerseaza matanii, pupa icoane si se inchina smerit.
Cum spuneam, cand araboii s-au bunghit ca Moraru "prosteste melitia", vorba lui Mos Teaca, si ca portarii smotruiti de acesta sunt mai bezmetici ca Tom si Jerry, iar cand ies pe centrari parca sunt culegatori de corcoduse, i-au facut bagajele si l-au carabanit cu japca inspre Romania unde Mircea Sandu il astepta ca Vacaroiu pe un chelner reumatic. Acesta ar fi doar unul dintre motive, intrucat principala explicatie a alungarii lui Tete o constituie dezgustul arabilor fata de Iordanescu, pe care il considera un om cu doua fete, un arghirofil si un individ fara cuvant, care din vara e hotarat sa paraseasca pe Al Ittihad in schimbul unui salariu mult mai consistent. In afara acestor detalii nu ne-ar mira ca Moraru s-a inscris primul pe lista izgonitilor intrucat in perioada in care a zabovit la Al Ittihad nu a invatat decat un singur cuvant arab, preluat si de limba romana, de altfel, anume "mahmur".
Pentru el, tot raul spre bine insa, pentru ca facem pariu ca-si va gasi un locsor caldut prin federatia celui mai bun acolit al sau de chilohanuri si betii, Mircea Sandu. Credem ca reintegrarea lui Tete in atmosfera de la FRF se va face mai dificil in actuala conjunctura. Piti nu-l va lua cu siguranta ca secund in locul lui Gabi Boldici, la Comisia de Disciplina nu i-ar conveni lui, pentru ca e plictiseala mare, basca si ceva de munca si de memorat articole din regulamente. Lupescu, de asemenea, suntem convinsi ca-l detesta profund, acesta fiind singurul lucru in care il aprobam pe Ionut. De aceea, ne gandim ca el isi va gasi un locsor caldut pe la Departamentul International. Veti spune ca n-ar nici un fel de aptitudine pentru respectiva indeletnicire. De acord, numai ca acolo mare staroste este de vreo cateva saptamani cel mai autorizat reprezentant al lui Bachus la federatie, Didi Prodan in persoana, cu care daca Tete Moraru inca nu este prieten la toarta, cu siguranta ca va fi in cel mai scurt timp.
Si fiindca veni vorba de implementarea "lotului" Lupescu la federatie putem sa punem pariu pe cat vreti ca atunci cand Mircea Sandu va izbuti sa se debaraseze de acesta singurul component pe care il va pastra va fi amintitul Didi Prodan, cel al carui apetit pantagruelic pentru basamacuri trebuie sa le aminteasca Nasului si lui Tete de propria tine-rete.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.