Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei a invins, joi seara, la Oradea, selectionata similara a Lituaniei, cu scorul de 26-24 (15-16), si s-a calificat in play-off-ul Mondialelor din 2007, desi mai are de sustinut, maine, inca un meci in grupa
Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei a invins, joi seara, la Oradea, selectionata similara a Lituaniei, cu scorul de 26-24 (15-16), si s-a calificat in play-off-ul Mondialelor din 2007, desi mai are de sustinut, maine, inca un meci in grupa preliminara. Dupa un debut catastrofal, oaspetii conducand la o diferenta de cinci goluri in minutul 23, tricolorii pregatiti de Lucian Rasnita s-au trezit din pumni si au restabilit egalitate in partea a doua a jocului, spre bucuria celor 3000 de spectatori care au umplut pana la refuz tribunele Salii Sporturilor "Antonio Alexe". A urmat recitalul de clasa al coordonatorului Stavrositu (8 goluri), secondat de o evolutie perfecta a portarului Stanescu, care cu 23 de interventii reusite a inchis poarta, si vizele pentru baraj au ramas in buzunarele handbalistilor nostri. In urma acestui rezultat, Romania a acumulat punctaj maxim in cele cinci partide disputate in grupa a IV-a, in vreme ce Lituania a ramas pe locul secund, la patru puncte distanta. Conform IHF, Romania va cunoaste adversarul din play-off la tragerea la sorti din 5 februarie, meciurile din baraj urmand sa se dispute, in iunie, intr-o dubla mansa eliminatorie. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.