In prima partida de verificare sustinuta in Antalya (Turcia), Otelul Galati a invins cu 2-1 pe Wuppertal SV, echipa din liga a treia germana. Pentru Otelul au marcat D. Stan si Elek. Antrenorul Petre Grigoras a inceput meciul cu Vatca - Somodean, Dav
In prima partida de verificare sustinuta in Antalya (Turcia), Otelul Galati a invins cu 2-1 pe Wuppertal SV, echipa din liga a treia germana. Pentru Otelul au marcat D. Stan si Elek. Antrenorul Petre Grigoras a inceput meciul cu Vatca - Somodean, Davi Rancan, Salif Nogo, Craciun - Gado, Costin, C. Marginean, V. Tanase - Apetrei, D. Stan. In repriza a doua au fost introdusi pe teren si ceilalti componenti ai lotului. Al doilea joc pe care Otelul il are stabilit in turneul din Antalya este pe 22 ianuarie, cu Dinamo Kiev, iar pe 25 februarie echipa antrenata de Grigoras va intalni o alta grupare din Ucraina, Cernomoret Odessa * FC Vaslui a inceput cu dreptul pregatirile, invingand in primul amical din acest an, cu scorul de 1-0 (1-0), divizionara secunda Ceahlaul Piatra Neamt. Unicul gol a fost inscris de Panait, din penalty, in minutul 25. Partida s-a desfasurat la minus 13 grade Celsius. "Sunt bucuros ca am invins in primul amical al acestui an. Dorim sa ne consolidam lotul, pentru ca vreau sa stiu pe ce jucatori ma pot baza in turneul din Cipru. Mai asteptam un nume mare la echipa, dar nu vi-l pot divulga deocamdata", a declarat Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui. Dupa meci, au fost stabilite detaliile unui schimb de jucatori: Sorin Ungurianu, de la FC Vaslui, pentru atacantul Mircea Ilie, de la Ceahlaul * Dinamo Bucuresti va efectua in perioada 22 ianuarie - 1 februarie un turneu de pregatire in Cipru. Jucatorii antrenati de spaniolul Esteban Vigo vor participa marti la un patrulater organizat in memoria internationalului maghiar Gabor Zavadsky, decedat recent, alaturi de Apollon Limassol, Ferencvaros Budapesta si o selectionata a jucatorilor maghiari care evolueaza in Cipru. In cadrul turneului cipriot, Dinamo va juca pe 28 ianuarie cu Neuchatel Xamax, iar pe 30 ianuarie va intalni pe Buducnost (Serbia-Muntenegru) * FC Farul Constanta a plecat ieri dimineata, cu autocarul, in statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria, unde va desfasura un stagiu de pregatire pentru returul actualei editii de campionat. Reintoarcerea in tara este programata pentru 30 ianuarie. Un al doilea turneu cu jocuri amicale in strainatate va avea loc in perioada 7 - 20 februarie, in Cipru. "Am incheiat prima parte a pregatirii din aceasta iarna la Constanta. Urmeaza zece zile de antrenamente in Bulgaria, unde vom lucra atat fizic, cat si tactic. Vom sustine si patru meciuri de verificare si ma voi edifica in privinta potentialului jucatorilor mei. Abia apoi voi putea alege tactica cu care vom aborda returul campionatului, pe care o voi experimenta in turneul din Cipru din luna februarie", a declarat noul antrenor al Farului, Momcilo Vukotic. Cele patru partide amicale vor avea in complexul balnear Albena dupa urmatorul program: pe 22 ianuarie cu FC Aksakovo (Bulgaria, liga a treia); pe 25 ianuarie cu Cerno More Varna (Bulgaria, prima liga); pe 28 ianuarie cu o formatie din prima divizie bulgara; pe 29 ianuarie cu Kairat Alma Ata (Kazahstan, prima liga). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.