In tara
Cerul va fi mai mult noros. Va ninge local in Maramures, Crisana, Transilvania, Moldova si la munte, dar si in Banat, unde vor fi posibile si precipitatii mixte, favorizand producerea poleiului. In partea sudica a tarii vor fi co
In tara
Cerul va fi mai mult noros. Va ninge local in Maramures, Crisana, Transilvania, Moldova si la munte, dar si in Banat, unde vor fi posibile si precipitatii mixte, favorizand producerea poleiului. In partea sudica a tarii vor fi conditii de fulguiala. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 3 grade, mai scazute in Moldova, iar cele minime intre -12 si -2 grade.
La Bucuresti
Cerul va fi mai mult noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de -1 - 0 grade, iar minima se va situa in jurul valorii de -5 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.