Eternele dispute dintre cele mai valoroase echipe de hochei pe gheata din Superliga, Steaua-Suki si SC Miercurea Ciuc, au starnit dese scandaluri in ultimii ani, devenind o traditie ca partile sa se razboiasca nu numai pe gheata. Nici dubla mansa de
Eternele dispute dintre cele mai valoroase echipe de hochei pe gheata din Superliga, Steaua-Suki si SC Miercurea Ciuc, au starnit dese scandaluri in ultimii ani, devenind o traditie ca partile sa se razboiasca nu numai pe gheata. Nici dubla mansa de la Miercurea Ciuc nu a iesit din tipar, la primul meci fiind consemnata o bataie generala ca-n filme. Ieri, antrenorul Marius Gliga a spus ca se disociaza de actele de violenta de la meciul respectiv si a adaugat ca a anticipat, din pacate, denaturarea jocului, dupa ce a aflat de delegarea unei brigazi locale de arbitri contestati. "Raman cu multumirea sufleteasca ca am castigat un meci si in primul rand ca am supravietuit la Ciuc. Nu sunt de acord ca o bataie e binevenita, pentru ca n-are legatura cu acest sport. Nu este sarea si piperul hocheiului", a spus Gliga, precizand ca bataile din NHL opun doar doi jucatori care isi transeaza problemele cu pumnii si in nici un caz cu crosele sau patinele. "In urma acestor atacuri, care pe strada pot fi considerate infractiuni, Hozo si Szocs au primit doar cinci etape de suspendare sau cinci milioane de lei vechi pentru ridicarea sanctiunii si nu este normal", a mai spus Gliga, dupa care a concluzionat: "La Miercurea Ciuc este o vanatoare a adversarilor, pentru desfiintarea lor. Jucam ca intr-un film in care nu cunoastem scenariul si replicile!" (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.