O grupare de traficanti de cocaina care actiona pe ruta America Latina - Ecuador - Romania - Europa de Vest a fost anihiliata de ofiterii Antidrog din Timisoara si procurorii DIICOT, reusindu-se confiscarea a 4,6 kg de droguri. Coordonatorul retelei
O grupare de traficanti de cocaina care actiona pe ruta America Latina - Ecuador - Romania - Europa de Vest a fost anihiliata de ofiterii Antidrog din Timisoara si procurorii DIICOT, reusindu-se confiscarea a 4,6 kg de droguri. Coordonatorul retelei pe teritoriul romanesc a fost identificat in persoana lui Cornel Augustin Flonta, de 32 de ani, din Oradea, acesta ocupandu-se de preluarea cocainei de la intrarea in tara, depozitarea acesteia intr-un apartament si predarea marfii unor carausi din Ungaria.
Potrivit Politiei Romane, traficantii nu actionau in Oradea, ci aveau ca piete interne de desfacere municipiile Timisoara si Arad. In urma cu 3 zile, politistii Antidrog au organizat un flagrant intr-un restaurant din statiunea Baile Felix, unde aveau informatii ca se va afla Flonta. Acesta, insotit de o alta persoana, a incercat sa vanda 2 kg de cocaina in schimbul a 70.000 de euro. Stupefiantele erau ascunse intr-un stingator de incendii auto si in pungi de plastic. La perchezitia locuintei lui Flonta, oamenii legii au mai gasit alte 2,6 kg de cocaina, disimulate in manerele si betele a 20 crose de golf, iar restul intr-un diplomat. Cei doi suspecti au fost retinuti si prezentati, ulterior, Tribunalului Timis, cu propunere de arestare preventiva, fiind emis mandat pentru 29 de zile doar pe numele lui Flonta, celalalt fiind cercetat in stare de libertate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.