Intr-un comunicat de presa transmis ieri redactiei, biroul de presa al SC Rafo SA face precizari privind "neintelegerile aparute in urma semnarii contractului de publicitate intre FC Steaua Bucuresti si Expanet Trading Limited". Conform comunicatului
Intr-un comunicat de presa transmis ieri redactiei, biroul de presa al SC Rafo SA face precizari privind "neintelegerile aparute in urma semnarii contractului de publicitate intre FC Steaua Bucuresti si Expanet Trading Limited". Conform comunicatului, "atat Adunarea Generala a Actionarilor, cat si Administratorul Unic (SC V&V Trading Company) al SC Rafo SA nu au aprobat darea in folosinta catre FC Steaua a numelui si siglei Rafo. Intre SC Rafo SA si FC Steaua nu exista nici o relatie contractuala. La cererea Expanet Trading Limited am fost de acord cu inscriptionarea marcii si emblemei Rafo pe echipamentul de joc al echipei de fotbal FC Steaua in cazul in care acest club si Expanet Trading Limited va interveni un contract de publicitate". Care exista, fiindca Gigi Becali (foto) a incasat deja un milion de euro de la firma Expanet, iar asta nu se putea face decat printr-un contract. Finantatorul Stelei a si dat detalii despre aceasta intelegere, in conferinta de presa de marti, cand a explicat clar ca este vorba de un act simplu, pe doua pagini. In aceste conditii, Marian Iancu, patronul lui Poli Timisoara si al lui Balkan Petroleum, firma care controleaza inca pachetul majoritar de la RAFO, nu poate interveni pentru a stopa aparitia numelui si a siglei rafinariei onestene pe tricoul campionilor. (G.M., B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.