Cosmin Pascovici, fundasul Farului, a luat ieri peste picior achizitiile Rapidului. "Pancu si Moldovan sunt doi jucatori de valoare. Alcatuiesc la ora actuala cel mai bun cuplu de atacanti din tara, dar nu ma sperie acest lucru. Sper ca Farul sa ajun
Cosmin Pascovici, fundasul Farului, a luat ieri peste picior achizitiile Rapidului. "Pancu si Moldovan sunt doi jucatori de valoare. Alcatuiesc la ora actuala cel mai bun cuplu de atacanti din tara, dar nu ma sperie acest lucru. Sper ca Farul sa ajunga pana in finala cupei si sa batem pe Rapid in ultima faza a competitiei. Daca cei doi veneau la Farul, nu cred ca aveau loc in echipa!", a spus Pascovici, adaugand ca infrangerea din meciul tur cu Rapid, scor 1-2, a fost un accident. Pascovici a precizat ca oficialii Farul au decis angajarea unui profesor de limba engleza pentru ca jucatorii sa se inteleaga mai bine cu antrenorul Momcilo Vukotic. "Ne intelegem in engleza cu antrenorul. Vom avea si un profesor de limba engleza pentru a ne perfectiona cunostintele. Ne asaza in teren cum nu s-a mai intamplat la Farul in ultimii trei ani de zile. Suntem pe un drum bun", a afirmat jucatorul. Vukotic a declarat ca exista toate conditiile pentru ca Farul sa castige Cupa Romaniei. "Vom sta zece zile in Bulgaria, unde vom lucra fizic si tactic. Acolo voi gandi modul de abordare a meciurilor din campionat. Ieri (n.r - miercuri), in amicalul cu Portul, am vazut cum evolueaza jucatorii. Avem toate conditiile sa incepem bine returul si sa cucerim Cupa Romaniei", a mai spus Vukotic. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.