La cateva zile de la semnarea contractelor, Daniel Pancu si Viorel Moldovan au fost prezentati ieri ca noii jucatori ai Rapidului. "Sunt doi jucatori importanti, cu mare experienta, sunt convins ca vor aduce ceea ce asteptam noi de la ei", a comentat
La cateva zile de la semnarea contractelor, Daniel Pancu si Viorel Moldovan au fost prezentati ieri ca noii jucatori ai Rapidului. "Sunt doi jucatori importanti, cu mare experienta, sunt convins ca vor aduce ceea ce asteptam noi de la ei", a comentat Razvan Lucescu, antrenorul giulestenilor, achizitionarea celor doi. "Pana la debutul meu la Rapid mai sunt sapte saptamani si am timp sa ma refac din toate punctele de vedere, mai ales ca am avut o jumatate de an nu tocmai buna. Nu pot sa spun ca fac un pas inapoi venind la Rapid pentru ca echipa continua in Cupa UEFA, iar Besiktas a fost eliminata", a spus Pancu. "Rapid este o rampa de lansare spre fotbalul din Europa", a precizat "Pancone", care nu va avea drept de joc in Cupa UEFA in acest sezon, deoarece a figurat pe lista lui Besiktas in toamna. Internationalul roman nu a exclus sa ramana mai mult timp in Giulesti. "Daca este de facut o comparatie, am plecat de la o echipa Rapid care nu era cunoscuta in Europa. Acum alta este situatia. Sper sa am evolutii bune si foarte bune la Rapid. Ma voi antrena pentru Rapid si pentru echipa nationala. Aici sunt proiecte interesante si, daca totul merge bine, nu este exclus sa semnez si un contract mai lung, pe trei ani, cu Rapid", a mai spus Pancu. El s-a referit si la negocierile esuate in ultima clipa cu echipa saudita Al-Ittihad, antrenata de Anghel Iordanescu. "A fost in stil arab. Semnasem un contract, mai asteptam inca o stampila de la un emir, de la un nabab sau nu stiu ce. Venind la Rapid am facut calculele si stiu cat am pierdut. Sper sa am castiguri mai mari fotbalistice", a spus Pancu, care va purta numarul 19 (cu celebrul + intre cifre). "Mi-ar fi placut sa am numarul 9, dar nu am dorit sa i-l cer lui Badoi, era numarul lui. Daca nu am 9 pe spate, nu ma simt bine. Sper sa ma simt de doua ori mai bine pentru ca acum am 99, nu l-am luat ca sa fie exotic, ci ca sa ma simt bine", a spus, la randul sau, Moldovan, care a mentionat ca Rapid a fost singura echipa care l-a ofertat in aceasta iarna. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.