Liderul Al-Queda, Osama ben Laden, a avertizat, ieri, intr-un mesaj audio atribuit acestuia si difuzat de televiziunea araba Al Jazeera, ca organizatia terorista pe care o conduce pregateste noi atacuri pe teritoriul SUA, informeaza Reuters. In aceea
Liderul Al-Queda, Osama ben Laden, a avertizat, ieri, intr-un mesaj audio atribuit acestuia si difuzat de televiziunea araba Al Jazeera, ca organizatia terorista pe care o conduce pregateste noi atacuri pe teritoriul SUA, informeaza Reuters. In aceeasi inregistare, ben Laden sustine ca Al-Queda este dispusa sa incheie un armistitiu cu americanii. "Operatiunile sunt in curs de pregatire, iar voi veti asista in curand la ele", afirma vocea de pe caseta audio, a carei autenticitate nu a putut fi confirmata. Conform mesajului transmis de Al Jazeera, ben Laden afirma ca intentia Al Queda este aceea de a raspunde opiniei publice americane, care doreste retragerea trupelor SUA din Irak. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.