Actorul William Shatner, cunoscut pentru rolul capitanului Kirk din serialul SF Star Trek, si-a vandut piatra de la rinichi pentru 25.000 de dolari, in cadrul unei licitatii online, pentru strangerea de fonduri in scopuri caritabile, informeaza BBC N
Actorul William Shatner, cunoscut pentru rolul capitanului Kirk din serialul SF Star Trek, si-a vandut piatra de la rinichi pentru 25.000 de dolari, in cadrul unei licitatii online, pentru strangerea de fonduri in scopuri caritabile, informeaza BBC News. "Evenimentul a consemnat un nou apogeu sau poate un nou abis al donarii de organe. Cat valoreaza o bucata din mine?", a spus Shatner, care a castigat anul trecut premiul Emmy pentru rolul din serialul "Boston Legal". Banii obtinuti la licitatia organizata pe site-ul GoldenPalace.com vor fi donati organizatiei caritabile Habitat for Humanity. Shatner a spus ca echipa de la "Boston Legal" a strans, anul trecut, 20.000 de dolari pentru aceasta organizatie. Lui Shatner i-a fost extirpata piatra toamna trecuta. Actorul a fost dus de urgenta la spital pentru ca avea dureri de spate "insuportabile", care l-au facut sa cada in genunchi pe platourile de filmare de la "Boston Legal". Actorul a povestit ca operatia este extrem de dureroasa si ca piatra fusese atat de mare incat "ai vrea sa o porti pe deget".
"Daca ai expune-o la temperaturi extrem de mari, poate se va dovedi ca e un diamant", a glumit Shatner, care i-a convins pe doctori, luna trecuta, sa-i inapoieze piatra pentru a o vinde in scopuri caritabile. GoldenPalace.com i-a oferit initial 15.000 de dolari pentru ea, dar actorul a refuzat oferta, avand in vedere ca tunicile pe care le-a purtat in episoadele din Star Trek s-au vandut cu peste 100.000 de dolari. Site-ul ofera o selectie bizara de obiecte de colectie, printre care si un sandvis cu paine prajita si cu branza, pe jumatate mancat, care se presupune ca poarta imaginea Fecioarei Maria. Obiectul s-a vandut cu 28.000 de dolari la licitatie. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.