Michael Thwaite (foto stanga), fundasul australian al lui FC National, a declarat ieri, cu ocazia vizitei medicale la INMS, ca ar avea mai multe sanse sa joace la Cupa Mondiala pentru nationala tarii sale daca ar pleca acum in Polonia, la Wisla Craco
Michael Thwaite (foto stanga), fundasul australian al lui FC National, a declarat ieri, cu ocazia vizitei medicale la INMS, ca ar avea mai multe sanse sa joace la Cupa Mondiala pentru nationala tarii sale daca ar pleca acum in Polonia, la Wisla Cracovia, echipa antrenata de Dan Petrescu. "Nu stiu ce pret as merita, dar Wisla este un club mare si este dispusa sa plateasca mii de dolari. Eu sunt jucator australian, iar valoarea noastra nu este atat de mare", a spus Thwaite. Acesta a precizat ca nu se pune problema ca sa evolueze pentru AFC Clinceni, "satelitul" din Divizia C al clubului "bancar". Thwaite a semnat un contract cu Wisla, care va fi valabil din vara, moment in care australianul termina intelegerea cu FC National si pleaca fara suma de transfer. Constantin Iacov, patronul "bancarilor", a spus ca Thwaite va juca la AFC Clinceni pana la finalul sezonului sau poate pleca de acum la Wisla pentru un milion de dolari. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.