Presedintele clubului AS Roma, Franco Sensi, l-a cotat pe fundasul Cristian Chivu (foto) la 20 de milioane de euro si asteapta raspunsul din partea gruparii AC Milan, care este interesata de achizitionarea romanului, a anuntat ieri cotidianul "Tuttos
Presedintele clubului AS Roma, Franco Sensi, l-a cotat pe fundasul Cristian Chivu (foto) la 20 de milioane de euro si asteapta raspunsul din partea gruparii AC Milan, care este interesata de achizitionarea romanului, a anuntat ieri cotidianul "Tuttosport". Sursa citata noteaza ca in urmatoarele zile va avea loc o intalnire intre directorul sportiv al milanezilor, Ariedo Braida, si impresarul jucatorului, Victor Becali, pentru a discuta cerintele internationalului roman. "E amuzant ce scrie presa italiana, pentru ca luni m-am intors de la Roma si nu exista nici o oferta de la AC Milan si nici de la o alta echipa. Cu AC Milan au fost discutii in vara anului 2005, dar cei de la AS Roma nu au vrut sa-i dea drumul lui Chivu. Nu am nici o intalnire programata cu Braida", a declarat Victor Becali. "Chivu este un jucator interesant si pentru Real Madrid, Juventus Torino, Manchester United, FC Barcelona sau Inter Milano, dar marile echipe fac transferurile importante vara, atunci cand pregatesc campania pentru UEFA Champions League", a mai spus Victor Becali.
La randul sau, Adriano Galliani, directorul general al lui AC Milan, a negat interesul pentru fundasul roman de la AS Roma. "Cautam fundasi in Brazilia. Chivu ne place, dar nu mai tratam pentru el", a spus Galliani. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.