TVR 1, 00.30
Cowboyul de la miezul noptii
SUA, drama, 1969
Regizor: John Schlesinger
Distributia: Dustin Hoffman, Jon Voight, Sylvia Miles
Regizat de un maestru al celei de-a saptea arte, John Schlesinger,
TVR 1, 00.30
Cowboyul de la miezul noptii
SUA, drama, 1969
Regizor: John Schlesinger
Distributia: Dustin Hoffman, Jon Voight, Sylvia Miles
Regizat de un maestru al celei de-a saptea arte, John Schlesinger, acest film - o fresca necrutatoare despre decadenta New York-ului anilor 60 - a cucerit Oscarul in 1970. "Cowboyul de la miezul noptii" dramatizeaza sperantele desarte, visele spulberate si prietenia ciudata a doua suflete ratacite, care prind viata in interpretarea a doi actori de geniu, Dustin Hoffman si Jon Voight, ambii nominalizati la Oscar in acel an.
Prima TV, 20.00
I.Q.
SUA, comedie, 1994
Regizor: Fred Schepisi
Distributia: Meg Ryan, Tim Robbins, Walter Matthau, Lou Jacobi
IQ este o comedie romantica in care Albert Einstein nu apare sub chipul vesnicului profesor distrat, ci a unui Cupidon hotarat sa-si infiga sagetile in cine trebuie, fiind convins ca in dragoste ritmul batailor inimii e mai important decat teoria relativitatii...
ProCinema, 01.15
Postasul suna intotdeauna de doua ori
SUA, drama, 1981
Regizor: Bob Rafelson
Distributia: Jack Nicholson, Jessica Lange, John Colicos, Anjelica Huston
Cartea lui James M.Cain a fost ecranizata intai in Franta, apoi in Italia si ulterior in Statele Unite (cu John Garfield si Lana Turner). Acest film este un remake dupa productia americana. Un film cu o atmosfera tensionata si cateva scene memorabile.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.