Singurul jucator roman de tenis prezent in turul secund al Open-ului din Australia, Andrei Pavel, a ratat, miercuri, calificarea in faza superioara a primului turneu de Grand Slam din acest an, fiind invins de francezul Fabrice Santoro, cu scorul de
Singurul jucator roman de tenis prezent in turul secund al Open-ului din Australia, Andrei Pavel, a ratat, miercuri, calificarea in faza superioara a primului turneu de Grand Slam din acest an, fiind invins de francezul Fabrice Santoro, cu scorul de 6-4, 6-1, 6-4. Respectand zicala "de ce ti-e frica, nu scapi", Pavel declarand inaintea disputei ca "Santoro este un adversar mai facil decat Moya, dar mult mai imprevizibil", reprezentantul nostru n-a reusit sa faca fata tavalugului impus de francez si a cedat biletele pentru turul al treilea in mai putin de doua ore. In urma prestatiei de la Australian Open, Pavel va primi un bonus de sapte puncte ATP si un cec in valoare totala de 28.000 de dolari. In alta ordine de idei, la mii de kilometri departare, fostul castigator al turneului de la Antipozi in 1977, americanul Roscoe Tanner, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru nerespectarea termenilor de eliberare conditionata dupa ce justitia il condamnase in 2003 pentru furt. In varsta de 55 de ani, Tanner a fost arestat la domiciliul sau din Tenessee pentru ca nu a platit suma de 80.000 de dolari, reprezentand pensia alimentara datorata fiicei sale. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.