Aflat in cantonamentul italian de la Montecatini, stelistul Nicolae Dica a acordat un interviu site-ului oficial al clubului sau, declarand ca este sigur ca la vara va sarbatori un nou titlu de campion. "Lupta pentru campionat se va da intre Steaua,
Aflat in cantonamentul italian de la Montecatini, stelistul Nicolae Dica a acordat un interviu site-ului oficial al clubului sau, declarand ca este sigur ca la vara va sarbatori un nou titlu de campion. "Lupta pentru campionat se va da intre Steaua, Dinamo, Rapid si Poli Timisoara. Cu tot respectul pentru celelalte competitoare, nu vad alta echipa in afara de Steaua care sa iasa campioana", a spus Dica. Mijlocasul ros-albastrilor a salutat faptul ca in lupta pentru titlu se inscriu si alte echipe in afara celor trei din Bucuresti. "Campionatul va fi mai palpitant, dar si lupta pentru titlu mai palpitanta. Asta este, de fapt, una dintre conditiile ca un campionat sa fie mai tare: sa fie patru-cinci echipe care sa lupte pentru suprematie. Daca Poli si Rapid s-au intarit in aceasta iarna, returul se va juca la alta intensitate. Sa nu uitam ca CFR-ul si Nationalul se tin bine si ele acolo in fata", a comentat Nicolae Dica. El a evitat sa se planga de duritatea pregatirii comandate de Cosmin Olaroiu in Italia. "Antrenamentele pe care le-am facut noi aici ne-au solicitat foarte multe, dar suntem constienti ca, pentru a ajunge la un nivel optim de pregatire inaintea "dublei" cu Heerenveen, trebuie sa trecem prin asa ceva. Ne trebuie multa munca", a declarat Dica pentru "steauafc.com". Internationalul Stelei s-a referit si la infruntarea din Cupa UEFA cu echipa olandeza. "Vom avea doua meciuri foarte grele, dar Steaua are valoare, a dovedit-o si anul trecut in Cupa UEFA. Daca prindem o zi buna, putem bate pe aproape oricine. Eu sunt convins ca ne calificam", a mai spus Nicolae Dica. El a apreciat ca obiectivul principal al Stelei ramane accederea in grupele Ligii Campionilor. "Daca iesim campioni, in toamna intram in grupe. Am avut o sansa pe care am scapat-o printre degete anul trecut. La valoarea si la experienta pe care o are lotul nostru, nu putem sa mai ratam o data", a incheiat fotbalistul Stelei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.