Michael Jackson este in discutii pentru un post de consultant pentru o firma din industria divertismentului din Bahrain, unde isi are resedinta starul, relateaza site-ul E! Online. Vedeta negociaza cu AAJ Holdings Ltd sa ocupe functia de consultant i
Michael Jackson este in discutii pentru un post de consultant pentru o firma din industria divertismentului din Bahrain, unde isi are resedinta starul, relateaza site-ul E! Online. Vedeta negociaza cu AAJ Holdings Ltd sa ocupe functia de consultant in privinta celor mai noi proiecte ale companiei, vizand dezvoltarea unor parcuri de distractie si academii de muzica in Orientul Mijlociu. Ahmed Abu Bakr Janahi, proprietarul companiei AAJ, crede ca starul, in varsta de 47 de ani, ar fi o binecuvantare atat pentru proiectele de dezvoltare urbana ale companiei, cat si pentru industria locala de divertisment. "Structurile arhitecturale existente au nevoie de divertisment pentru a le readuce la viata, iar Michael Jackson va juca un rol important in aceasta actiune", a spus Jahiri intr-un comunicat. Totusi, in afara de ferma Neverland, scoasa parca dintr-un film de Disney, fostul rege al muzicii pop nu are prea mare experienta la capitolul amenajari de parcuri de distractie. Expertiza lui se limiteaza la parcul de amuzament Disney pe care l-a creat impreuna cu George Lucas si Francis Ford Coppola si cateva planuri abandonate de a ridica mai multe parcuri de distractie in Detroit, Polonia, Brazilia, Japonia, Corea de Sud si Africa. Dar Michael Jackson are nevoie de aceasta slujba pentru ca se pare ca are probleme financiare din cauza facturilor si a cheltuielilor extravagante. Dupa ce a fost achitat de acuzatiile de molestare a unui minor, in iunie 2005, Jackson s-a mutat in Bahrain, unde a cumparat un teren in valoare de 1,5 milioane de dolari, pe una dintre insulele artificiale Amwaj, unde intentioneaza sa isi construiasca o casa, potrivit ziarului New York Post. Intre timp, Jackson este oaspetele familiei regale din Bahrain, care ii finanteaza si un album la care Jackson lucreaza din septembrie. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.