Antrenorul echipei de hochei Steaua-Suki si-a exprimat la putin timp dupa ce elevii sai s-au impus in fief-ul rivalilor de la SC Miercurea Ciuc, cu 4-1, nemultumirea fata de arbitraj. Antrenorul Marius Gliga a spus ca arbitrii romani nu reusesc sa co
Antrenorul echipei de hochei Steaua-Suki si-a exprimat la putin timp dupa ce elevii sai s-au impus in fief-ul rivalilor de la SC Miercurea Ciuc, cu 4-1, nemultumirea fata de arbitraj. Antrenorul Marius Gliga a spus ca arbitrii romani nu reusesc sa conduca un meci, sa ia deciziile cele mai potrivite, si de aceea nu sunt respectati asa cum se cuvine. Tehnicianul stelist a mai pledat si pentru ca viitoarele meciuri din Superliga si din play-off sa fie conduse de arbitri din afara granitelor tarii. "De ani de zile sunt aceleasi persoane care incita la violenta si in loc sa jucam hochei provocam batai pe gheata. Este inadmisibil ca cea mai buna linie de la nationala sa fie mutilata si sa primeasca pedeapsa de meci", a afirmat extrem de suparat Gliga. Iritarea antrenorului din Ghencea a fost cauzata de decizia arbitrilor dupa bataia generala care a izbucnit in repriza secunda, zece jucatori de la ambele echipe fiind eliminati, cate unul primind pedeapsa de meci, iar restul pedeapsa de meci pentru rea conduita. Cei cinci eliminati au fost Hozo, Tanko, Papp, Hruby si Szocs de la gazde si Sadiy, Molnar, Basilidesz, Timar si Nicolescu de la Steaua-Suki. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.