Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei mai are nevoie de o singura victorie in dubla confruntare cu selectionata Lituaniei pentru a accede la barajul Mondialelor din 2007, tricolorii pregatiti de Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu ocupand dup
Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei mai are nevoie de o singura victorie in dubla confruntare cu selectionata Lituaniei pentru a accede la barajul Mondialelor din 2007, tricolorii pregatiti de Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu ocupand dupa primele patru meciuri din grupa a IV-a preliminara fotoliul de lider. In aceasta seara, de la ora 20, handbalistii nostri au ocazia sa obtina biletele pentru faza urmatoare, Romania pornind ca mare favorita in intalnirea de la Oradea, unde reprezentativa Lituaniei a venit din postura de principala contracanditata la calificare, fiind situata pe locul secund, la doua puncte de lider. In cazul unei victorii, indiferent de rezultatul ulterior de sambata, de la Vilnius, tricolorii vor intra in barajul programat sa se dispute in iunie, faza in care vor fi prezente 16 echipe. Conform rezultatelor inregistrate pana acum, in celelalte grupele preliminare Grecia si Bosnia&Hertegovina se lupta pentru sefia primei grupe, Austria, Israel si Finlanda isi disputa suprematia in grupa a II-a, Cehia si Macedonia in grupa a III-a, iar Suedia si Belarus in ultima serie. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.