Democratul Sorin Frunzaverde spune ca, in ciuda rezervelor pe care le-a exprimat deja in privinta unei eventuale fuziuni, asteapta rezultatele sondajului pe care Biroul Permanent National al PD l-a comandat in acest sens. "Sunt de acord si respect pu
Democratul Sorin Frunzaverde spune ca, in ciuda rezervelor pe care le-a exprimat deja in privinta unei eventuale fuziuni, asteapta rezultatele sondajului pe care Biroul Permanent National al PD l-a comandat in acest sens. "Sunt de acord si respect punctul de vedere al Biroului Permanent National al PD de a apela la un sondaj de opinie, ale carui rezultate vor aparea la sfarsitul lunii februarie si de asemenea, sa fie consultate organele judetene. Acest sondaj va prezenta o evaluare corecta a situatiei in perspectiva unei fuziuni", ne-a declarat Frunzaverde. Opinia acestuia vine pe fondul declaratiilor presedintelui democrat, Emil Boc, care sublinia saptamana trecuta ca urmatoarele sase luni vor fi decisive in a se stabili daca intre democrati si liberali va fi vorba de o fuziune sau de prelungirea protocolului. "Eu sper ca anul acesta sa gasim solutia tehnica pentru fuziune, pentru ca romanii si-au pus sperantele in Alianta", declara Boc. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.