Capitanul lui Dinamo, Fl. Petre, a declarat ieri, dupa antrenamentul efectuat pe terenul sintetic din Complexul Sportiv din Soseaua Stefan cel Mare, ca nu cunoaste nimic despre o eventuala oferta venita de la o formatie din Rusia. "E frumos ca azi am
Capitanul lui Dinamo, Fl. Petre, a declarat ieri, dupa antrenamentul efectuat pe terenul sintetic din Complexul Sportiv din Soseaua Stefan cel Mare, ca nu cunoaste nimic despre o eventuala oferta venita de la o formatie din Rusia. "E frumos ca azi am ajuns la Moscova. Am fost la Cracovia, acum la Moscova... sa vedem ce se va intampla. Inca sunt la Dinamo si nu ma grabesc sa plec", a afirmat Petre, care a vorbit despre faptul ca nu a reusit pana acum sa ajunga la o formatie din strainatate. "Usor-usor se intorc toti fotbalistii acasa, eu tot aici sunt si ii astept cu bratele deschise. Sunt de 18 ani aici, perioada in care am realizat ceea ce multi jucatori nu au reusit: am castigat campionate, cupe si duc o viata linistita", a spus, zambind, Petre. Acesta crede ca se va intalni in Cipru cu fostul sau antrenor, Ioan Andone. "Ne vom saluta, ne vom pupa, pentru ca nu poti uita asa repede perioada petrecuta impreuna", a spus Petre. Cosmin Moti a spus ca a mai vorbit la telefon cu fostul sau coleg de camera, Mihaita Plesan, transferat la Timisoara. "Am stat in camera cu Goian de dimineata pana seara si ne-am tatonat putin, dar e bine", a spus fundasul FC Dinamo. Moti a afirmat ca spera ca jucatorii sa ii faca daruri antrenorului Esteban Vigo incepand cu 4 martie, data primei etape a returului. "Lui Borcea i-am promis ca vom face tot posibilul sa castigam campionatul", a adaugat Moti. Catalin Munteanu a declarat ca antrenamentele decurg normal, fiind frumoase si distractive in acelasi timp. "Am inceput sa facem mai multa pregatire fizica si, treptat, ne adaptam la stilul de pregatire al antrenorului", a spus C. Munteanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.